Наред с постовете си във Фейсбук, хазартният бос очевидно много

...
Наред с постовете си във Фейсбук, хазартният бос очевидно много
Коментари Харесай

В Туитър тече наддаване за следващите обвинения срещу Васил Божков

Наред с постовете си във Facebook, хазартният необут явно доста се забавлява от вниманието, което получава и към профила си в другата известна обществена мрежа- Туитър. Днес да вземем за пример, обявявайки в една, че ще съди Иван Гешев, в другата платформа задава късия въпрос ”Какво ще бъде идващото обвиняване към мен? ”
Проверка на Фрог сподели, че единствено за няколко дни в Туитър Божков към този момент се радва на внимание от над 2 800 души. Във фейсбук какво разгласява хазартния необут от Дубай следат близо 58 500 души.

Публикациите в двата профила се вършат заран, към 8 часа, а непроменяемо в тях участва и фразата #БъдетеЗдрави, гарантираща всичко което се буликува с този хаштак да бъде бързо и елементарно открито.

.

Интересное, че изявленията на Божков се радват, като на огромен брой споделяния, по този начин и на доста мнения. В обществените мрежи известна стана и фотография, на която се вижда, че Министерство на вътрешните работи също деликатно следи какво разгласява Божков, макар, че са отказали Интерпол да разгласява черевна бюлетина, че го търсят.

#БъдетеЗдрави
Какво ще бъде идващото обвиняване към мен?
Идеи:
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) May 28, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР