Наред с отличните хардуерни спецификации, моделът е водоустойчов по IP68

...
Наред с отличните хардуерни спецификации, моделът е водоустойчов по IP68
Коментари Харесай

Homtom Zoji Z9 – защитен, мощен и по-специален смартфон

Наред с отличните хардуерни спецификации, моделът е водоустойчов по IP68 и предлага забавни функционалности като премерване на сърдечния пулс

Homtom Zoji Z9 е здрав смарт телефон, предпазен от вода, удари и прахуляк, и в същото време мощен като хардуер

В конкурентната конкуренция производителите на смарт телефони търсят всевъзможни способи да разграничат продуктите си. И в случай че отбраната от вода, удари и прахуляк не е задоволителна, какво ще кажете за функционалности като премерване на пулса, присъщи по-скоро на един различен клас устройства – смарт часовниците…

Водоустойчивият смарт телефон Homtom Zoji Z9 , изпълнен по строгите критерии на стандарта IP68, се предлага на атрактивна цена от $229,99 в световния онлайн магазин Tomtop . Този здрав модел устоя също на въздействия като прахуляк и удари, включително при рухване на устройството, с помощта на алуминиевите рамки, които служат като възглавница и защищават смарт телефона.

Homtom Zoji Z9 работи под ръководство на настояща операционна система Android 8.1

Същевременно, с изчислителните си благоприятни условия моделът не отстъпва на останалите смарт телефони от междинен и даже висок клас, като в допълнение са налични и някои по-специални функционалности. Така да вземем за пример, устройството може да мери сърдечния пулс на своя собственик. Поставяте пръста си на избрана област на екрана и единствено след няколко секунди ще имате прецизен резултат за пулса.

Друга специфичност на Homtom Zoji Z9 е огледалната повърхнина на задния похлупак, която отразява слънчевата светлина и може да ви помогне по-лесно да намерите смарт телефона си на открито, в случай че сте го изгубили или просто се не запомнили къде е. Макар че лицевото различаване не е неповторима характерност, съществуването й в смарт телефон от този ценови клас заслужава възторженостти.

IP68-сертификатът подсигурява резистентност на Homtom Zoji Z9 при заливане с вода

Разглеждайки спецификациите, не остава подозрение, че това е мощно изчислително устройство. Смартфонът разчита на осемядрен процесор Helio P23 MTK6763 с тактова периодичност 2GHz, допълнен от сериозен размер памет – 6GB оперативна и 64GB непрекъсната флаш памет за безпроблемен и равен мулитатскинг, видео и игри, плюс слот за microSD карти с потенциал 256GB. Моделът работи под ръководство на настояща версия Android 8.1, с достъп до известните Гугъл услуги, включително Play Store, Maps, Gmail и други

Екранът на Homtom Zoji Z9  е огромен и необятен, с диагонал 5,7 инча и резолюция 720p (1440×720 пиксела), изпълнен в съответствие 18:9, с безрамков дизайн и защитно стъкло Corning Gorilla Glass – с две думи, съвършен за видео и сърфиране в интернет надлежно в двете ориентации (пейзаж и портрет). Две доста положителни камери подсигуряват потребителско преживяване „ на макс ” – съществена камера Samsung с резолюция 21MP и предна камера за селфи с резолюция 13MP, плюс HDR поддръжка и режим за разкрасяване на лицето.

21MP камерата със датчик Samsung прави ясни ясни фотоси с живи цветове

Достойнство на модела и батерията с огромен потенциал 5500 мАч, която обезпечава до 480 часа в стендбай режим и до 29 часа диалози с едно зареждане. Смартфонът поддържа също безжични връзки NFC, наред със наложителните GPS, Bluetooth и Wi-Fi. Сигурността е двойно обезпечена – със скенер на пръстов отпечатък и лицево различаване посредством предната камера за бързо отключване на устройството. Портът да зареждане и прекачване да данни е реверсивен USB 2.0 Type-C.

Защитеният смарт телефон Homtom Zoji Z9 е наличен за покупки от онлайн магазина Tomtop на цена от Щатски долар 229,99 сега, с безвъзмездна доставка до България. Моделът разполага с два слота за сим карти и може да работи във всички мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G. Устройството има размери 15,5х7,8х1,3 см и тежи 250 грама. В комплекта влизат още захранващ адаптер, USB кабел, игла за сим картите и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР