Наред с медиците, днес социалните работници нямат много свободно време

...
Наред с медиците, днес социалните работници нямат много свободно време
Коментари Харесай

Кметът на Бургас поздрави социалните работници с професионалния им празник

Наред с медиците, през днешния ден обществените служащи нямат доста свободно време да честват, даже да се ухилен. Защото са при тези, които имат потребност от помощ - възрастните, болните, самотните, бедните. Но се надявам, че по някое време ще хвърлят взор на обществените мрежи и интернет, с цел да видят този привет от мен и от всички бургазлии. Това разгласи през днешния ден кметът на Бургас Димитър Николов.

" Искам да им кажа и нека го прочетат, че се гордея с тях, с професионализма, добротата и правилата, които отстояват. Честит 17-и март - професионален празник на обществените служащи! ", сподели още той.

С цел да се ограничи скупчването на хора в рейсовете, от през днешния ден синята зона в Бургас ще е безвъзмездна до второ разпореждане. Получени са и многочислени запитвания от компании и физически лица, подготвени да оказват помощ на града със доставяне на защитни средства и дезинфектанти.

" Много бургаски компании изявиха предпочитание да оказват помощ с хотели, коли, чиновници или средства, с които да оказват помощ на града. Една от компаниите даже изяви предпочитание да закупи апарати за обдишване за УМБАЛ - Бургас. Благодаря им за това! Има и доста жители, които се обаждат с готовност за непринуден труд и се провеждат в обществените медии, само че желая да заявя, че досега не желаем да застрашаваме живота на хора, които идват да поставят непринуден тук. Освободените от администрацията чиновници в сферите на Култура, Туризъм и Спорт са поели тази функционалност. Обявеният парещ телефон за доставка на храна за възрастните хора непрестанно звъни, извършват се доста поръчки. Много са запитванията и въпросите, само че се търсим схващане от нашите жители ", съобщи още кметът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР