Наречете ги идиоти. Наречете ги плужеци, медузи, водорасли… Всичко това

...
Наречете ги идиоти. Наречете ги плужеци, медузи, водорасли… Всичко това
Коментари Харесай

Ето Я Болезнената Истина, Живейте С Нея. Ето Какъв Идиот Сте Според Зодията!

Наречете ги идиоти. Наречете ги плужеци, медузи, водорасли… Всичко това се хлъзга около люспите им и не оставя диря. Те не ви чуват, тъй като са в нирвана, във валхаала, на Хималаите, на седмото небе или пък се носят печално под някоя потънала гемия.

Риби: Сълзите им са целебни

Революционер, само че не от барикадите, а от седящата стачка. Какъвто е образован, надарен, проницателен, забавен и ексцентричен, разбираемо е, че бяга от обвързване. Човек с толкоз доста достолепия надали би могъл да си открие еднакъв. Дори да става въпрос за различен Водолей.

При тях думата „ глупак “ върви непроменяемо в фразеология с „ инат “. Мисълта им, по принцип остра, от време на време зацикля и нищо не е в положение да ги извади от ступора. Иначе е мъдрец, въпреки и дървен. Силно догматичен и леко несъизмерим мъдрец.

Водолей: Зацикля и няма мърдане

По този метод се демонстрира трезвият му, само че песимист натурализъм. Пада си саможивец и службогонец, а вместо сърце в гърдите му тиктака часовник – отмерва времето, през което към момента не е получил следващото покачване.

Козирогът е глупак в неприятния смисъл. Не дава пари. Не има вяра на никого. Той е безсъвестен, себелюбив, невъзмутим и тъмен. Отговаря на портрета на евентуален сериен палач, който не е акредитиран да убива.

Козирог: В гърдите му тиктака часовник

В светогледа му под точка „ цел в живота “ е вписано: „ купонът “. Ако сте му другар, значи и вие сте глупак. Само подобен може да си поддържа връзка със създание, което е по този начин нетактично, че от чиста добрина е в положение да забие прът в сърцето на най-близкия си човек.

Има разнообразни типове идиоти. Стрелецът е ухиленият селски глупак, празнично издокаран и с китка зад ухото. Но не е по този начин приветлив този актуален Мунчо. Той е необмислен, безглав, безконтролен, ненужен и безсърдечен търтей, чиято задача е да прелита от цвят на цвят.

Стрелец: Мунчо от „ Под игото “

Сексапилно страшилище с мрачен и неудържим сексапил и неутолими апетити. Което в действителност го прави още по-опасно. Ако го разгневите – а това става елементарно, ще разберете по какъв начин е в геената огнена. Всички знаят израза „ Не дразнете лъва ”. Всъщност предизвестието би трябвало да е: „ Не дразнете Скорпиона. “

Как назоваваме нападателно, манипулативно, деструктивно, нетолерантно, маниакално ревностно и отмъстително създание като Скорпиона? Да – глупак му викаме, само че на галено. Иначе (зад гърба му не смеем да му го кажем в лицето) приказваме, че е страшилище.

Скорпион: „ Идиот “ е галеното му име

Лошият ви манталитет, това, че не търпите рецензия и се вбесявате, когато не сте прави в разногласието, също не ви слага в тази почтена категория. Единствената ви вяра е в пословичната некадърност на Везните да вземат решения даже по подобен елементарен въпрос, като: „ Аз глупак ли съм, или не съм? “

У Везната всичко би трябвало да бъде прелестно: и лицето, и облеклата, и душата. Хубаво го е споделил Чехов и е добре, че му се доверявате. Вие сте като свраките – налитате на всичко лъскаво, стига да носи известна марка и да е скъпо. Това към момента не ви прави идиоти, единствено плиткоумни.

Везни: Двоумим се, май?

След това се вбесявате (набирате от 0 до 100 за под 4 секунди), изваждате бойното знаме и без предупреждение го забивате като копие до ухото на жертвата. Докато върхът му още вибрира, скачате и отхапвате главата на съгрешилия. Това задоволително ли е, с цел да се класирате за идиоти?

Благочестието за вас е: безплоден дом, дрешник с облекла, подредени по тип и цвят, сметките – в цялостен ред, хората към вас – строени в три редици и постоянно подготвени за доклад. Ако това не се случва, първоначално стартирате да каканижете.

Дева: Държите на благочестието

Хората ви интересуват единствено доколкото могат да ви послужат, с цел да съумеете да се изкачите по главите им. Това беше преносно казано, само че вие тези неща не ги схващате. Намерете някой методичен Стрелец да ви ги изясни по-конкретно. Егоистични сте и егоцентрични, а вашата безпардонност ви прави животно на квадрат. Е, недейте да се цупите сега…

Идиоти ли? О, не. Вие сте царствени, великодушни, благородни и красиви фанатици с биполярно разстройство. Или каквато е диагнозата за хора, които са по едно и също време и самовлюбени, и комплексари. Газите наред.

Лъв: Животно на квадрат

Само по една линия малко наподобявате на бик – по това, че като видите алено, става ужасно! Мнителни сте и единствено по тази причина ви се коства, че това изложение е леко присмехулно.

Светици и светци са представителите на този безоблачен знак. Невинни цели на стрелите на жестоката орис. Единственият ви грях е, че прекомерно мощно обичате, прекомерно мощно се нуждаете от внимание, прекомерно добре знаете по какъв начин би трябвало да постъпят близките с живота си и по какъв метод да се трансформират, с цел да станат най-малко на половина толкоз положителни, колкото вас.

Рак: Светци сте, същински светци

Да, в действителност сте интелигентни и схващате бързо, значи разбирате, че няма по какъв начин да ви харесват, каквито сте повърхностни, манипулативни, непоследователни и заядливи. Вероятно по тази причина умеете по този начин безапелационно да мимикрирате във всеки различен зодиакален знак. Е, кое от тези неща съгласно вас ви прави глупак?

Кой ви е учил по този начин мощно да любите и ненавиждате до степен на маниакалност? Ненапразно хората не могат да ви търпят. Никой не би изтраял за повече от 3 минути с хибрид сред ходещо радио и ветропоказател. Вятърничав ветропоказател освен това!

Близнаци: Вятърничав ветропоказател

Дори това, че забравяте и диета, и деца, и родители при типа на менюто в ресторанта – и то не ви прави идиоти. Но по какъв начин бихте нарекли човек, който без капка разсъдък се запъва и отхвърля да чуе и дума? Именно. Търпят ви единствено тъй като сте правилни, великодушни и самоотвержени другари.

Не сте идиоти за това, че като се вбесите, минавате през стени и мачкате хора. Не сте идиоти, тъй като сте изцяло неспособни да влезете под кожата на различен човек. Човек би могъл да разбере и пристрастеността ви към скъпи и красиви движимости – обувки, часовници и бижута.

Телец: Глухи сте за причини

Използвачи сте. И не виждате нищо неприятно в това. Както и в лъжите. Всичко, което вършите, е криво-ляво. Не мислите, че е по този начин? Естествено. За вас понятието „ точност ” е неясно. Добре, че сте пъргави, неустоимо чаровни и витални, другояче щяхте да си буйствате сами в бяла стая с изолирани стени.
Единствената причина да ви търпи сътрудникът е, че сте страхотни любовници.

Обичате да се налагате. Ако не стане на вашата, може да се стигне до експанзия.

Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР