Наравно с целулита, стриите са едно от нещата, които не

...
Наравно с целулита, стриите са едно от нещата, които не
Коментари Харесай

Маслата натурални “убийци” на стриите

Наравно с целулита, стриите са едно от нещата, които не желаеме да виждаме по кожата си, изключително с наближаването на плажния сезон.

За благополучие се обрисува, че въпреки всичко ще можем да облечем банските това лято. И явно желаеме да се погрижим да изглеждаме съвършено.

Но застраховани против естетичните проблеми като стриите целулита няма. Макар и да не се демонстрират постоянно, стриите съпътстват както мъжете, по този начин и дамите, без значение дали са с повече подкожни мазнини, или са с тънка фигура.

 Маслата натурални

А какво тъкмо са те?  Стриите се появяват, когато междинният пласт на кожата (дермис) се опъва до степен, която неговата разтегливост не може да понесе или другояче казано, при внезапно напълняване.

Експертите считат, че е съвсем невероятно да премахнем към този момент появилите се стрии, по тази причина би трябвало да вземем ограничения още преди да са се появили. И въпреки всичко натуралните артикули могат да решат доста проблеми с хубостта, в това число и стриите. Маслената баня е това, което може да смекчи неестетичните забележими внезапни по кожата ни.

 Маслата натурални

В растителните масла (като кокосовото, рициново, както и в зехтина) можем да открием спасението. Специалистите изясняват тяхното деяние с това, че имат свойството да овлажняват кожата и да я изглаждат.

Те поучават да загреете малко от определеното масло и всяка вечер да масажирате засегнатата кожа. Топлината разрешава на порите да се отворят и да всмукват маслото по-добре. Ако го вършиме постоянно, напълно скоро ще можете да се похвалите с по-еластична, хидратирана и гладка кожа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР