Нарът е популярен плод, известен със своя сладко-кисел приятен вкус.

...
Нарът е популярен плод, известен със своя сладко-кисел приятен вкус.
Коментари Харесай

Още една впечатляваща полза от нара


Нарът е известен плод, прочут със своя сладко-кисел прелестен усет. Може да се употребява както непосредствено, по този начин и да се употребява като добавка към разнообразни ястия и питиета. Освен това е известен и с многочислените си изгоди за здравето.
 Ягоди, аспержи, нар и още първи другари в битката със сърдечно-съдовите болести
Кулинарни герои за крепко сърце

Правят чудеса и за други значими органи

Сред от най-значимите преимущества е позитивното му деяние върху на бъбреците и тяхното положение. Всички сме наясно, че това са органи, които играят жизненоважна роля в поддържането на цялостното здраве на организма. Те са виновни за премахването на отпадъците и непотребните течности, контролират кръвното налягане и поддържат салдото на електролитите в кръвта.

За страдание, заради погрешно хранене, погрешен метод на живот и други фактори, бъбреците могат да се увредят, което да докара до разнообразни здравословни затруднения. В такава обстановка може да бъде изключително потребен.
 Снимка 631559

Червеният апетитен плод е богат източник на антиоксиданти, които имат защитно деяние върху бъбреците. Те спомагат за понижаване на оксидативния стрес, който е главен фактор за увреждане на органите.

Високите равнища на антиоксиданти спомагат и за попречване на възможни бъдещи бъбречни увреждания. Намалява и.

Нарът е прочут и с противовъзпалителния си резултат. Хроничното инфектиране е водеща причина за увреждане на бъбреците, а плодът може да понижи възпалението, предпазвайки бъбреците от по-нататъшно увреждане.
 Газираните питиета и хроничните болести, които предизвикват на бъбреците
Напитката с най-голяма щета за здравето на бъбреците

Оказва се, че не е алкохолът

Ето за какво прибавянето на нар към диетата ни може да бъде елементарен метод да поддържаме цялостното здраве на бъбреците и възстановяване на функционалността им, съгласно Al Bawaba. А в същото време ще консумираме апетитен, сладостен плод - чийто миг на зреене занапред следва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР