Нарастват опасенията, че Владимир Путин може да нареди ново изпитание

...
Нарастват опасенията, че Владимир Путин може да нареди ново изпитание
Коментари Харесай

Летящият Чернобил: Какво знаем за чудодейната ядрена бомба

Нарастват опасенията, че Владимир Путин може да подреди ново тестване на чудодейна нуклеарна бомба, която може да лети седмици наред, до момента в който ревизира слабостите на западната защита, написа.

Ако това е по този начин, това ще бъде 14-тото тестване на ракетата " Буревестник ", наречена " Летящият Чернобил ". Всички предходни 13 опита се считат за несполучливи.

— Larry Scott (@L4RRYSCOTT)
Твърди се, че тази седмица тя се приготвя за 71-ия рожден ден на Путин.

Снимки от спътник и данни от авиацията допускат, че се прави подготовка за нов тест - или че подобен към този момент е извършен , оповестява New York Times.

Движенията на самолети и транспортни средства към арктическата база също са били сходни на тези преди тестванията на " Буревестник ", прочут още като SSC-X-9 Skyfall, през 2017 и 2018 година, прибавя вестникът.

Счита се, че всяко от 13-те предходни тествания на ракетата се е провалило, в това число едно през 2019 година, което докара до гибелта на седем души, пробвали се да спасят свръхсекретното оръжие.

Те бяха наречени " национални герои " от съветския президент, без да се изяснява по какъв начин са починали.

Буревестникът се преглежда като изменящо разпоредбите на играта оръжие от вида " ден на страшния съд " с обхват до 14 000 благи, което значи, че може да порази континенталната част на Съединени американски щати от всяка точка на Русия.

This is where Putin is building his secret laboratory for doomsday weapons. 80 miles from Norway.
Burevestnik is Putin's last doomsday weapon. The missile is powered by a small nuclear power plant.
— The Lost Comms
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР