Нараства търсенето на по-малки домове в централните части на големите

...
Нараства търсенето на по-малки домове в централните части на големите
Коментари Харесай

Tърсят по-малки жилища в централните части на големите градове за отдаване под наем

Нараства търсенето на по-малки домове в централните елементи на огромните градове за отдаване чартърен, обявиха брокери. Интересът към жилища чартърен в центъра постоянно е огромен. Затова тези парцели са подобаващи за инвестиция. Същевременно покупката на по-малко жилище е по-добър вид от огромните жилища, тъй като цената е по-ниска, а и по-лесно ще бъде открит наемател.

При покупката на жилище за личното семейство също нараства търсенето на двустайни жилища. В началото на пандемията набъбна търсенето на огромни жилища, като най-купувани бяха тристайните. Но в този момент поради по-високите цени на парцелите купувачите все по-често се насочват към двустайни. Много хора са подготвени да купят парцел с една стая по-малко, само че въпреки всичко да имат личен дом. А във връзка с вида строителство най-търсени са тухлените жилища, споделят брокери, представени от ``Труд``.

Голям е и ползата към селски къщи и парцели в покрайнините на огромните градове. Вече стартират да се оформят квартали с къщи край градовете. Такива парцели избират хора, които държат да имат открити пространства, където децата свободно да играят, да са надалеч от шума в централните градски елементи, само че държат и да са покрай работното място и до всички улеснения на огромните градове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР