Нараства интересът на чуждестранните туристи към дестинациите, разположени във вътрешността

...
Нараства интересът на чуждестранните туристи към дестинациите, разположени във вътрешността
Коментари Харесай

Нараства интересът на чуждите туристи към вътрешността на страната

Нараства ползата на задграничните туристи към дестинациите, ситуирани навътре в България.

Продължава обаче и наклонността Министерството на туризма да не се интересува от туризма в планините. Това обаче не разколебава туристите, съобщи ръководителят на Асоциацията за различен туризъм Любомир Попйорданов. Той прикани да дадем късмет на хората в селата, като ги посещаваме и по този начин даже да превърнем ваканцията си в потребна. Така съгласно Попйорданов ще задържим българите в България. По думите му ползата към морето не е засегнал вътрешността на страната, с изключение на в имиджово отношение, което е забележителен проблем.

" Тази година следим продължаващ резистентен растеж на интереса на задграничните туристи за вътрешността на страната, който е обвързван с евтините полети, само че тъй като имаме въпреки всичко положително съответствие сред качество и цена. Също по този начин, къщата за посетители, без значение от сянката, която се хвърли върху това разбиране, те не престават да бъдат забавни както за вложение, по този начин и за туризъм. Всъщност планините са цялостни - има доста събития и концерти. Дори в най-далечните села хората стартират да търсят основаване на събития, даже по хижите ", съобщи той.

Това е едно прелестно начинание, с което да задържим българите в страна, с цел да им дадем различен взор на нещата, вместо да търсят непрекъснато ваканции в чужбина. И даже за туристи, които идват за няколко дни в България, те също излизат от класическите дестинации за културен туризъм. Имаме доста повече от огромните градове и това се знае, и се търси. Това има вероятност ", добави Попйорданов. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР