Напусналият работа в общинската болница д-р Николай Апостолов се регистрира

...
Напусналият работа в общинската болница д-р Николай Апостолов се регистрира
Коментари Харесай

Прецедент в Югозапада! Безработен лекар се регистрира в Бюрото по труда

Напусналият работа в общинската болница доктор Николай Апостолов се записва в Бюрото по труда в Дупница като незает. „ Това е първият случай на доктор, който се е записал като незает. Всички отварят частни кабинети “, оповестиха от бюрото.

„ Струма “ се срещна доктор Апостолов, той удостовери, че се е записал като незает, и добави: „ Напуснах общинската болница по здравословни аргументи. Подадох молба в регионалната Спешна помощ в Кюстендил да бъда назначен на работа в някои от незабавните центрове в региона, само че не бях утвърден и се записах като незает “, изясни доктор Апостолов.

Той е получавал 600 лева месечна заплата във вътрешно поделение на общинската болница. Като обезщетение за безработица ще получава 60% от нея, или 360 лева месечно.

Д-р Апостолов е работил в незабавните центрове в Дупница, Бобов дол, Благоевград и Перник, допреди да бъде затворено отделението по хемодиализа в общинската болница, работеше в него. След това беше преназначен от някогашния шеф Росен Тимчев във вътрешно поделение на общинската болница.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР