Напусналият директорския си пост в Ерик Абидал публикува изявление в

...
Напусналият директорския си пост в Ерик Абидал публикува изявление в
Коментари Харесай

Абидал на сбогуване: Опитах се да осъществя важни промени, но не успях

Напусналият директорския си пост в Ерик Абидал разгласява изказване в Инстаграм, с което се сбогува с почитателите на тима. Той уточни и повода за своето решение да си тръгне от “”.

“Искам посредством тези редове да се сбогувам с всички вас. Правя го с най-дълбоката признателност, че съумях да споделя с вас два значими стадия от моя живот. Единия като състезател, а другия като отговорник за спортно-техническата част на Барселона. Второто ми прощаване идва след две години, в които се пробвах да работя, с цел да направя Барса най-хубавите. Два интензивни сезона, които завършиха поради мое лично решение. Въпреки че Бордът на шефовете в понеделник ми гласоподава доверие, във вторник взех решение да си подам оставката. View this post on Instagram

A post shared by (@abi22ericabidal) on Aug 20, 2020 at 4:01am PDT

През последните две години се пробвах да осъществя промени, за които имах вяра, че са доста значими за бъдещето на първия състав. Въпреки моите увереност и неотложност, не съумях да го направя. Затова пристигна моментът да сложа завършек на връзката ми с клуба. Искам да изясня, че се отхвърлих от последната година от контракта ми с Барселона. Днес обстановката в клуба е комплицирана, само че нямайте подозрение, че с цялото си сърце искам тя да бъде преодоляна и скоро този популярен клуб да си върне триумфите, които заслужава. Вечни благодарности към всички. Да живее Барса, да живее Каталуния”, написа Абидал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР