Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за

...
Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за
Коментари Харесай

Емо Чолаков скъса джоба

Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за времето Емил Чолаков изпитвал финансови усложнения единствено месец откакто си тръгнал непринудено от малкия екран, разбра HotArena.

Най-колоритният синоптик в родния ефир е останал без персонален автомобил и към този момент се придвижва до новото си работно място със столичния градски превоз, доверяват очевидци.

Трансферът на Емо от Би Ти Ви към екипа метеоролози на летище София се отразил на джоба му и той гледал да пести от каквото може. Чолаков пресметнал, че му излизало доста по-евтино да върви до летището с метро, в сравнение с да дава луди пари за гориво на автомобила си. Затова решил да се лиши от него, писа „ Ретро “.

След напускането му се заприказва, че някогашният синоптик решил да смени амплоато точно поради по-високото заплащане, което му предложили за новата му позиция, само че в действителност в това изказване нямало и доза истина. Като началник на времето в малкия екран Чолаков взимал двойно.

Макар да свалил стандарта, Емо бил удовлетворен, че отишъл на по-спокойно място, където всички сътрудници го приели с отворени прегръдки. В тв колектива срещал единствено женски интриги, които му пристигнали допълнително.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР