Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за

Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за ...

Емо Чолаков скъса джоба.


Напусналият Би Ти Ви след 13-годишен стаж в прогнозата за времето Емил Чолаков изпитвал финансови затруднения само месец след като си тръгнал доброволно от телевизията, узна HotArena.

Най-колоритният синоптик в родния ефир е останал без личен автомобил и вече се придвижва до новото си работно място със столичния градски транспорт, доверяват очевидци.

Трансферът на Емо от Би Ти Ви към екипа метеоролози на летище София се отразил на джоба му и той гледал да пести от каквото може. Чолаков пресметнал, че му излизало много по-евтино да ходи до летището с метро, отколкото да дава луди пари за гориво на автомобила си. Затова решил да се лиши от него, писа „Ретро“.

След напускането му се заговори, че бившият синоптик решил да смени амплоато именно заради по-високото възнаграждение, което му предложили за новата му позиция, но всъщност в това твърдение нямало и доза истина. Като шеф на времето в телевизията Чолаков взимал двойно.

Макар да свалил стандарта, Емо бил доволен, че отишъл на по-спокойно място, където всички колеги го приели с отворени обятия. В тв колектива срещал само женски интриги, които му дошли в повече.

Източник: hotarena.net