Напуснахме коалиционния съвет, защото нямаше нормални условия за провеждането му.

...
Напуснахме коалиционния съвет, защото нямаше нормални условия за провеждането му.
Коментари Харесай

НФСБ напусна коалиционния съвет на Обединени патриоти

Напуснахме съдружния съвет, тъй като нямаше естествени условия за провеждането му. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов откакто представителите на партията му напуснаха съвещанието на съдружния съвет на " Обединени патриоти ", съобщи организация " Фокус ".
По думите му съветът е имал взема решение тежки проблеми с бездействието на групата " Обединени патриоти ". " Това е точка, която внесоха сътрудниците от " Атака ". Ние приехме да я преглеждаме тази точка. Решихме, че това ще бъде първа точка. В един миг в самото начало на полемиките, до момента в който избираме водещ на съвещанието, не знам кой, само че под разпореждането на господин Сидеров, ви предложения вас. Станахте очевидци на тази унизителна сценка, на това боричкане. Не мисля, че по този метод има естествени условия за провеждането на съдружен съвет в това помещение с толкоз камери ", съобщи още Симеонов.
Припомняме, че по-рано представители на НФСБ напуснаха съдружния съвет на " Обединени патриоти ", а това се случи откакто медиите бяха поканени на съвета в кабинета на Борис Ячев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР