Напусна ни най-аристократичният и усмихнатият актьор на Сатиричния театър и

...
Напусна ни най-аристократичният и усмихнатият актьор на Сатиричния театър и
Коментари Харесай

Калин Сърменов и Силвия Лулчева със спомен за Стоянка Мутафова

Напусна ни най-аристократичният и усмихнатият артист на Сатиричния спектакъл и на България. Без подозрение, без Стоянка Мутафова Сатиричният спектакъл няма да бъде същият. Днес сътрудниците на ”каката ”, както я назовават в театъра, споделиха, че ги е напуснал един извънредно борбен човек с прелестен и неотстъпчив темперамент.
Тя даваше всичко от себе си. Даже си припомням, когато Орешарски беше, на тези митингите на Орешарски, тя сподели " Да взема аз да мина през огражденията ". И аз крещя: " Како, апелирам ти се недей ". И тя вика: " Мен няма кой да ме спре ". И в действителност - нея нямаше кой да я спре. Във всяко едно отношение. Светла ѝ памет!, споделя пред Българска национална телевизия Калин Сърменов.

Благодаря на Бог за тази среща и в действителност България се разделя с изключителна персона с необикновен гений и удивителен човек. Поклон и светла ѝ памет! Благодаря ѝ за силата, за издръжливостта толкоз дълги години да бъде в театъра, измежду обичаната ѝ аудитория и публиката, която безпределно доста би трябвало да ѝ благодари за всяка една усмивка, споделя Силвия Лулчева.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР