Напускащият Рома полузащитник Даниеле Де Роси заяви, че съвсем скоро

...
Напускащият Рома полузащитник Даниеле Де Роси заяви, че съвсем скоро
Коментари Харесай

Де Роси: Много скоро ще обявя бъдещето си

Напускащият Рома полузащитник Даниеле Де Роси съобщи, че напълно скоро ще има вести по отношение на това кой ще бъде идващият клуб в неговата кариера.

35-годишният състезател е младеж на „ джалоросите” и всички чакаха, че откакто цялата му кариера дотук мина при тях, тя ще завърши на „ Олимпико”. Учудващо за мнозина обаче клубът реши да не възобновява изтичащия в края на сезона контракт на ветерана, а самият той научи за това единствено ден преди новината да стане обществено притежание.

Заради това халфът – къде справедливо, къде не – получи ироничната премия „ Златен тапир” от телевизионното шоу Striscia la Notizia. „ Би трябвало да науча къде отивам и ще видя дали мога да издам доста или малко”, разяснява Де Роси.

„ Все още съм малко смутен поради раздялата. Футболът е нашата специалност, има хора, които играят футбол, и такива, които взимат решенията.”

„ Който и да е взел това решение, то към този момент е реалност. Ако бях шеф и го желаех, бих се предиздвикал да остана, само че към момента имам желание да играя футбол.”

На този стадий в областта на слуховете попадат няколко заинтригувани клуба – Ню Йорк Сити, Бока Хуниорс, Пари Сен Жермен и даже Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР