Напускането на Антонио Конте на Тотнъм е сварило ръководството на

...
Напускането на Антонио Конте на Тотнъм е сварило ръководството на
Коментари Харесай

Шефовете на Тотнъм искали Конте да довърши сезона

Напускането на Антонио Конте на Тотнъм е сварило управлението на Тотнъм изцяло импровизирано, твърди вестник “Сън ”. Президентът Даниел Леви е желал италианеца да приключи сезона отпред на “шпорите ” и едвам по-късно двете страни да се разделя, както се очакваше, защото договорът на наставника изтичаше.
 Официално: Тотнъм изгони и Стелини, различен от асистентите поема тима Официално: Тотнъм изгони и Стелини, различен от асистентите поема тима
Тази информация идва малко изненадващо на фона на спекулациите от седмици преди раздялата сред двете страни за желанието на Конте да напусне. Това става в края на март северен лондон, откакто провокира съществени кавги с обществените си изявления против футболистите и управлението на Тотнъм след равенството 3:3 със Саутхамптън.
 Играчите на Тотнъм с послание към почитателите, връщат им парите Играчите на Тотнъм с послание към почитателите, връщат им парите
Именно заради тази причина е бил назначен и асистентът на Конте - Кристиан Стелини, защото шефовете не са били готови с подготвен вид. Резултатуте под управлението на Стелини бяха много незадоволителни, което докара до нова роката преди дни и той бе освободен, а на негово място до края на сезона ще бъде Райън Мейсън.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР