Напускаме телевизионния съвет, а не коалиционния съвет, обясни лидерът на

...
Напускаме телевизионния съвет, а не коалиционния съвет, обясни лидерът на
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Тази коалиция вече я няма


Напускаме телевизионния съвет, а не съдружния съвет, изясни водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Няма съвет, първо чакаме "Атака " 30 мин., идват и стартират кавги и обструкции, разяснява и ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. На въпрос какво се случва с "Обединени патриоти " той сподели: "Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? "

Поканихме вас, медиите, да присъствате, тъй като желаеме всичко да е транспарантно, те се уплашиха, изясни протичащото се ръководителят на "Атака " Волен Сидеров.

Явно подписите под съглашението не важат към този момент, абсурдът на съдружния съвет беше сюжет на "Атака ", разяснява Валери Симеонов, откакто напусна съвещанието.

"Не виждам предпочитание в съдружните си сътрудници за разговор. Как по този начин ще се води разговор в едно тясно помещение, с спиране, с надвикване. То поначало диалогът не стартира добре ", добави още Симеонов.

На въпрос дали това е било квалифициран сюжет, Симеонов съобщи: "Повече от да. При цялото ми почитание към медиите, ние не сме канили медии на тази среща, нито сме я оповестили отворена. В един миг, когато се събрахме, че вън в коридора е цялостно с камера и с публицисти. Много добре знаете, че има срещи, на които са канени медиите и на които не са канени. В наше лице ние с Вътрешна македонска революционна организация не сме канили медии, излиза наяве, че са поканени от "Атака ". След като са поканили доста медии и се стига до това боричкане вътре, това каране вътре унизително за нас и за вас, това е сюжет на "Атака ". Целта е медиен скандал ", съобщи още Симеонов.

Той уточни, че от година "Обединени патриоти " не са се събирали, което приказва за парализа на обединението.

Във връзка с мнението на съдружните му сътрудници за закупуването на американски изтребители, Каракачанов отговори: "Моите съдружни сътрудници са огромни, зрели мъже. Даже са ми батковци. Те имат право на свое мнение Аз не мога да си разреша на хора 10 години по-големи от мен да им давам ум ", съобщи Каракачанов.

На въпрос дали е имал диалози с президента преди да наложи несъгласие, Каракачанов съобщи, че не е имал и че през днешния ден се е прибрал от Македония.

"Не намирам за резонни претекстовете, че трябвало още да се разисква и че надали не, в случай че Народното събрание не беше дал своя вот в едно пленарно съвещание ратификацията, а го беше оставил за тази седмица, щели да се родят нови претекстове ", уточни Каракачанов.

Според него две години и половина се приказва по тази тематика.

"Обществото и по този въпрос е на две разнообразни отзиви. Не дребна част от хората като чуят, че самолетът е американски, са срещу. Ако беше съветски, несъмнено другата щяха да са срещу. За мен е по-важно какво мислят Военновъздушни сили, а те поддържат ", добави още Каракачанов.

Министърът регистрира, че почита мнението на президента Румен Радев и неговите професионални качества.

"Той е експерт в тази област. Оттук нататък считам, че всяко едно закъснение би довело единствено до оскъпяване на цената и по-неблагоприятни условия за един предстоящ контракт ", посочи още министърът.
/glasove.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР