Напускам Националния съвет на партията, но оставам в БСП.Това обяви

...
Напускам Националния съвет на партията, но оставам в БСП.Това обяви
Коментари Харесай

Паскалев: Напускам Националния съвет, но оставам в БСП!

" Напускам Националния съвет на партията, само че оставам в Българска социалистическа партия ".

Това разгласи Костадин Паскалев преди представянето на новата коалиция " Левицата ".

" Не мога да позволи да ме унижават ", изясни Паскалев решението си да напусне Националния съвет на Българска социалистическа партия. Той разяснява, че случилото се през вчерашния ден на аления конгрес, е " най-позорният епизод в историята на Българска социалистическа партия - при цялостно безмълвие да допусне да бъдат изключени млади социалисти ".

" Костадин Паскалев, настоящ член на Българска социалистическа партия, който по нашия Устав, преди малко се самоизключи от партията ", това написа във Facebook зам. -председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, минути откакто завърши живото предаване на конференцията на новата Левица, водена от Костадин Паскалев.

" Беше оповестено, че това е политически индивид, който до няколко дни ще се записва публично. Водещ - Костадин Паскалев, настоящ член на Българска социалистическа партия, който по нашия Устав, преди малко се самоизключи от партията. До него стоеше Валери Жаблянов - изключен през вчерашния ден тъкмо поради сходно разколническо държание!

Разбрахте ли в този момент каква беше задачата на вчерашния опит за прелом в партията!?

Днес опитомената и послушна Българска социалистическа партия, в лицето на Паскалев и Жаблянов, очевидно е трябвало да седне до електоралните титани Татяна Дончева, Мая Манолова и Спас Панчев, а паралелно до тях - познайте кой - доктор Цветослава Гълъбова от Инициативния комитет на Радев-Йотова. Плитка, та плитка история. Съшито с бели конци.

Е, не им се получи, ", гласи постът на Зафиров.

Паскалев обаче е на друго мнение: " Българска социалистическа партия престана да се занимава със значителните въпроси в страната. Оцеляването на партията минава през промяната на цялото Изпълнително бюро ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР