Напуканите пети могат да бъдат истински кошмар за всяка една

...
Напуканите пети могат да бъдат истински кошмар за всяка една
Коментари Харесай

Как да се отървем от напуканите пети за 3 дни?

Напуканите пети могат да бъдат същински призрачен сън за всяка една жена.  Освен, че пречат на дамите да бъдат привлекателни и вършат ходилата груби, то те се разраняват. Раните пък ви пречат да носите обичаните си отворени обувки и даже като цяло да носите обувките си.

Напуканите пети ви пречат да водите естествен живот и даже да се насладите на почивката си. Ако сте на море и петите са ви напукани, всеки един допир с пясъка или морската вода ще се трансформира в мъка, а това е най-ужасният сюжети за почивката ви. За благополучие има метод по какъв начин да се отървете от напуканите пети и то единствено за три дни.

За процедурата ще ви е нужна лазерна пила с двустранно лазерно изрязване. От едната страна тя би трябвало да бъде по-мека, само че от другата да е по-твърда, както и да има малко връхче за по-трудните места. Също по този начин, ще ви е необходим и ободрителен крем компрес, който да има полиакрилова киселина, която е известна още като карбомер. В крема би трябвало да има минимум 25% от него.
Сода за самун и морска сол оказват помощ при напукани пети
Кожата на краката изисква специфични грижи, защото е по-дебела и доста по-податлива на кератоза и напукване, което може да докара до п...
Прочети повече
Първи ден

След като нанесете крем-компреса върху краката си, сложете торбички или пликчета, с цел да може да стане компрес. Оставете го за 15-20 минути и по-късно изтъркайте ходилата си с пемза. Кожата ви би трябвало да е добре овлажнена. Сложете малко вода върху крема, краката ви би трябвало да бъдат влажни. Измийте мъртвата кожа и остатъците от крема с топла вода, откакто приключите с търкането.

Втори ден

Процедурата се повтаря. За да поддържате непрекъсната мокрота на краката си, то намокрете пемзата през прочут период от време. По този метод ще можете да осигурите непрекъсната мокрота по време на почистването на петите. След като приключите, още веднъж изплакнете и подсушете краката си.

Трети ден

Отново повторете процедурата, като още веднъж непрекъснато навлажнявате пемзата. Търкайте деликатно петите си, с цел да не повредите кожата и да се не нараните. Не бързайте, тя ще се отлепи отмерено – пласт по пласт.
Ефективни домашни средства против напукани пети
Домашните средства за лекуване на напукани пети могат да оказват помощ при този постоянно срещан и доста скучен проблем. Напуканите пети изглежд...
Прочети повече
Само след една процедура ще видите по какъв начин петите ви са по-добре. След още три те изцяло ще са изгладени и ще можете да им се радвате. Също по този начин, хубаво е да употребявате през останалото време вазелин или крем за крайници, даже да не са напукани. По този метод ще поддържате естествени равнища на хидратация на кожата, с цел да не се напукват петите. Основната причина да се напукват и разраняват е неналичието на вода. Хубаво е тази процедура да я вършиме от време на време, даже да нямате напукани пети.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР