Напук на всички твърдения, че истинско приятелство между мъж и

...
Напук на всички твърдения, че истинско приятелство между мъж и
Коментари Харесай

Сватбата на най-добрия ми приятел - I част

Напук на всички изказвания, че същинско другарство сред мъж и жена не може да съществува, фактът си е реалност – доста дами имат другари мъже. И един ден неизбежно се случва по този начин, че те се женят.

За страдание, постоянно сватбата поставя завършек на дългото другарство. Някои дами поставят неимоверни старания да отдалечат брачна половинка си от мъжката му банда, а какво остава за една евентуална съперница. Има единствено един метод женитбата на вашия другар да не се отрази пагубно на вашите връзки – избраницата му би трябвало да ви счита за изцяло безвредна. А това напълно не е толкоз елементарно, колкото наподобява.

Бъдете сигурна, че щом разбере за съществуването ви, щастливата младоженка ще бъде загризана от подозрения: " Каква е тази „ остаряла другарка?, Дали не са имали връзка? А може би биха имали? Не съм ли му задоволителна? "

Някои ще схванат, че сте единствено другарка, само че по-ревнивите натури незабавно ще заподозрат секс. Ако дамата на вашия другар е от тях, по-добре се отдръпнете. Така ще си спестите някой различен противен скандал или най-малкото разтягане на връзките. Имайте поради, че стигне ли се до ултиматуми, победителката постоянно ще е тя.

Добрата вест е, че в случай че законната половинка на приятеля ви фактически е толкоз ревностна и завладяваща, той няма да издържи дълго и ще я напусне. А може би тя към момента се усеща несигурна, само че след време ще се успокои и ще ви одобри.

Замислете се обаче дали личните ви действия не са причина за това, новото семейство да страни от вас и да не ви кани на посетители. Спазвате ли неписания кодекс за другарство с женен другар или продължавате да си позволявате волностите от безгрижните ви години?

За това по какъв начин ще се развият връзките ви с щастливата годеница на процедура няма значение дали с нея се познавате добре или се виждате за пръв след сватбата. Подводни камъни има даже, в случай че сте доста близки. В този случай някои събития от вашето минало могат да се трансфорат в същински компромат. Старите ни познати помнят доста наши действия, които ние от дълго време сме не запомнили – дали от позор, дали тъй като сме се трансформирали.

Ако обаче занапред ще се запознаете със брачната половинка на вашия другар, в огромна степен връзките ви зависят от вашия такт.
Ето и няколко съвета за държание:

Съпругата има приоритет пред вас
Това е първото и най-важно предписание и вие би трябвало ясно да показвате, че го спазвате. Забравете за времената, когато вашият другар ви е бил постоянно на разположение – за по едно пиво, да смени бушона или за разтуха след любовна драма. Можете отново да го търсите, само че единствено в подобаващи моменти и със единодушието на жена му. Може да ви звучи смешно, само че това е единственият метод, тя да не остане с възприятието, че й го отнемате.
Продължава: Сватбата на най-хубавия ми другар - II част
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР