Напук на традициите, свързани с посрещането на един от най-светлите

...
Напук на традициите, свързани с посрещането на един от най-светлите
Коментари Харесай

Гала третира Стефан като прислужник

Напук на традициите, свързани с посрещането на един от най-светлите християнски празници – Коледа, Гала, обичаният й Стефан и двете им дъщери от предходни бракове Мари и Никол отпрашиха на екзотична почивка , видя HotArena .

Вместо край домашното огнище, тв звездата и домашните й се насочиха на първокласна отмора в горещия Дубай, видяха папараците ни.

Водещата на утринното предаване „ На кафе ” и предприемачът са дружно от 10 години, само че русокоската от Плевен го третира като домакински лакей , убедиха се персонално фотографите ни. Стефан се грижи старателно за комфорта на половинката си и трепери да не й липсва нищо. По време на престоя си обичаният на Гала разгласява няколко видеа и фотоси в обществените мрежи, щракайки се пред локалните забележителности.

След едноседмичен престой в меката на лукса четиримата се появиха на летището. Там групата видя приятелско семейство, което също пътуваше към София и се стопираха да си побъбрят. Заради идния дълъг под наем полет по трасето Дубай-София, Гала бе очевидно изнервена. Четиримата минаха през чекинга на летището и след инспекция на билетите и багажите, групата се насочи към гейта, с цел да чака полета си. Семейството бе избрало да пътува в по-евтината икономична класа. Затова пък Гала, Стефан и двете им щерки се настаниха на първия ред, където местата са по-широки.

Дори в самолета ратайските задължения на предприемача нямаха край. Още щом седнаха водещата подреди на половинката си да й подаде чантата. „ Коя от двете? ”, страхливо я попита Стефан. „ И двете ”, разпореди се Гала и впери взор в ръчния багаж, подложен високо над главите им.

През останалите 5 часа от полета мъжът на Гала я обгрижваше все едно е домакински лакей . Първо водещата пожела кафе, по-късно й се допи вино, след това реши да похапне, а всякога Стефан махаше на стюардесите, с цел да задоволи всяка нейна прищевка. След 5-часов полет самолетът кацна на софийското летище. Първа от ръкава изскочи щерката на Стефан – Никол. Тийнейджърката влачеше сама лилавия си куфар, до момента в който водещата крачеше с празни ръце, а мъжът й мъкнеше огромния й куфар. Дъщеря й Мари също нямаше багаж, а носеше подаръчна чанта с отлежало уиски. Семейството излезе извън и зачака идването на техен другар, който да ги откара с колата си към дома им. Стефан кавалерства на Гала, отвори вратата и я настани на задната седалка, написа Уикенд .  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР