Напук на поговорката, че старата любов ръжда не хваща, Бетина

...
Напук на поговорката, че старата любов ръжда не хваща, Бетина
Коментари Харесай

Сашо Йовков отбил мераците на Бетина да се съберат оново, тя пък го прецакала в конкурса за шеф на БНТ

Напук на поговорката, че остарялата обич наслойка не хваща, Бетина Жотева, подля вода на някогашния си любим – спортният корифей Сашо Йовков в състезанието за началник на Българска национална телевизия, научи HotArena. Докато останалите претенденти недоволстваха, че като член на Съвет за електронни медии Бетина ще гласоподава за огромната си обич, изненадващо тя за повторно осуети назначението му за шеф на държавната телевизия, давайки избор за неговия съперник Емил Кошлуков.

Изненадата на Йовков била огромна, защото ден преди гласуването Жотева съобщи в предаване по Канал 3, че неговата идея е най-хубавата, само че е нереално скъпа и по-подходяща за медия като Си Ен Ен. Преди 2 години, когато Йовков още веднъж бе претендент за шефския стол, Жотева удари рамо на Коко Каменаров и още веднъж прецака някогашния си любим. Този път гласът на Бетина се оказал решителен, само че въпреки всичко с помощта на своя противник Кошлуков, Йовков се снабди с поста началник на дирекция „ Спорт ”. Паметливи чиновници на Българска национална телевизия разясняват, че Жотева неслучайно е прецакала Йовков. Преди няколко години някогашната говорителка на Външно се пробвала още веднъж да омайност някогашния волейболист, мълвят в тв средите.

За любовните случки на някогашната телевизионерка се носят митове, само че осведомени с интимния живот на дългокраката Бети разкриват, че в живота си оправната хубавица е имала две емблематични връзки. Едната е със Сашо Йовков, а другата – с починалия към този момент артист Чочо Попйорданов. През 90-те съдбовната Бетина кацнала в Българска национална телевизия с протекцията на тогавашния тв необут Иван Константинов. Силно впечатлен от данните й, той незабавно я пуснал в народен ефир. Скоро почнала да води свое предаване – „ Днес ”. След като бетонирала позициите си в такова проветриво място като Българска национална телевизия, тя решила да намерения и за персоналния си живот. Бракувала се за дипломата и Министерство на външните работи фрагмента Огнян Чампоев. Още до момента в който била омъжена, пламнала любовта на Бетина със спортния коментатор. Искрата сред двамата някогашни спортисти лумнала на автобусна спирка, където Сашо закъсал с автомобила си и зъзнел в студа. Бетина предходна с колата край него и го откарала до тях, след което консумирали пристрастеността си.

Любовта сред Йовков и Чампоева се трансформирала измежду най-одумваните връзки из коридорите на „ Сан Стефано ” 29. За извънбрачната им спекулация, която траяла 4 години, финален научил брачният партньор на Бетина. Паметливи чиновници от Българска национална телевизия още си спомнят по какъв начин вбесеният брачен партньор призовал на двубой посредством медиите спортния публицист, който обаче не се отзовал на поканата за спаринг. Заради любовта си към Сашо Бетина поискала бракоразвод от мъжа си. Под претекст, че не може да зареже кариерата си тя не го последвала в новото му предопределение като дипломат в Камбоджа, написа " Уикенд ".

В края на 90-те Бетина и Сашо се разделили по взаимно единодушие , като сякаш запазили другарски връзки. Скромният коментатор бил сменен с богат и процъфтяващ белгиец, с който Бети живяла в белгийската столица. Въпреки че зарязала с гръм и тропот влюбения до уши публицист, след края на връзката й с богаташа, Бетина със забавяне оценила достолепията му. Уви, Йовков от няколко години бил щастливо привързан с друга и отрязал мераците й да се съберат още веднъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР