Напук на многочислените акции на протест срещу полицейското насилие, потребителите

...
Напук на многочислените акции на протест срещу полицейското насилие, потребителите
Коментари Харесай

Нов полицейски порно феномен завзема интернет

Напук на многочислените акции на митинг против полицейското принуждение, потребителите в интернет покачват търсенето на порно продукции, в които участниците са облечени в полицейски униформи, написа изданието " Вайс ".

Така да вземем за пример уеб сайтът " Екс Хамстер " е записал в Съединени американски щати 39% нарастване на търсенията с думите " ченге ", " полиция " и " затвор ". А в международен мащаб растежът на интереса към тези три категории е 25 на 100.

Констатираното нарастване е за интервала от края на май до началото на юли. А точно по това време бяха извършени многочислени акции, чиито участници яростно стачкуваха против полицейското принуждение.

По данни на изданието пораства известността и на порно каналите с сходна тема. В портала Порн хъб " Fake cop " има 82 милиона гледания. В сходната платформа Екс видео най-гледаното видео с служители на реда има 41 милиона гледания.

Според професорката от университета " Джордж Вашингтон " Амбър Масър тези потребителски желания са свързани с психическото предпочитание на някои хора да бъдат свързани по някакъв метод с властта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР