Напук на лошото време и дъжда ние си мечтаем за

...
Напук на лошото време и дъжда ние си мечтаем за
Коментари Харесай

Най-романтичният бански, който можете да имате това лято

Напук на неприятното време и дъжда ние си мечтаем за вълнуващи летни мигове край брега на морето, само че за тях постоянно се приготвяме с най-стилните тоалети. Вече ви една готина селекция с шопинг находки от бански, само че ето, че в Инстаграм фийда ни се появи един доста сантиментален и хубав модел, на който сигурно ни е мъчно да устоим. Неговата винтидж визия, подсилена от фини прорези и дребни кормила, ни връща към 60-те години на предишния век.

Оказа се, че моделът носи името Lee + Chloe и е на марката Juillet, която създава главно долни дрехи и бански. Ето можете да видите и по-актуалните им модели, които също носят оня ретро изискан почерк, който ни припомня на моделите, с които е пристъпвала по плажовете на Френската Ривиера преди десетилетия.
 Актуалицазията на бюджета - отхвърлена 9 юни 2022 | Парламентарната комисия по бюджет и финанси отхвърли предложенията за актуализация на държавния бюджет....

Този особено обаче се отличава с това, че горнището е без презрамки и елементарно приляга върху разнообразни бюстове, макар че за по-големи може би няма да е изключително уместно. Долната част може да бъде носена по разнообразни способи, което го прави съвършен и за бременните девойки, които възнамеряват да релаксират край някой басейн или на морето. Точно тази разтегливост го прави извънредно комфортен, само че пък по едно и също време с това е супер моден с белия си цвят, който ще контрастира на хубавия летен тен.

Като цяло можем да кажем, че ретро наклонността се резервира и този сезон и сигурно в сбирките на множеството марки се открояват елегантни цели бански, както и модели с висока талия или разнообразни сантиментални воали, които още веднъж ни придвижват на красивите френски плажове. Но и освен там, несъмнено!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР