Например твърдят, че цар Самуил воювал и срещу България, каза

...
Например твърдят, че цар Самуил воювал и срещу България, каза
Коментари Харесай

Каракачанов С Нови Люти Думи За Македония: Твърдят, Че Цар Самуил Воювал И Срещу България!

Например настояват, че цар Самуил воювал и против България ", сподели Каракачанов и в същото време акцентира: " Не скърбя за контракта, беше крачка напред. "

Вчера Каракачанов направи остро изказване " по отношение на следващото провокативно изявление на Зоран Заев пред Народното събрание на Македония, в което той вменява внушението, че договорът с Гърция, прочут като Преспанския контракт, дава идентификация за съществуването на македонски език и никой няма право да опонира на това ".

И заплаши, че страната ни ще блокира напредъка на Македния към Европейски Съюз и НАТО, в случай че не бъде направен Анекс към Договора за добросъседство, " в който формалните управляващи от другата страна на границата да признаят, че историята на днешна Македония е обща с тази на Република България до 1944 година

Македонското Министерство на външните работи реагира остро: " Изявлението на вицепремиерът Красимир Каракачанов е отлична опция за контра-отговор и основаване на негативни настройки, които ще ни отдалечат едни от други и ще основат неприязън вместо другарство. "

Днес Каракачанов съобщи, че в Скопие би трябвало да се промени манталитетът и Македония не би трябвало да влиза в НАТО с този нрав.

" Като водач на Вътрешна македонска революционна организация, човек и историк и българин имам право на свое мнение и ще го пазя ",допълни Каракачанов.

Вицепремиерът разяснява и политическата обстановка в страната.

" В политиката, изключително когато си в коалиция, би трябвало да се съобразяваш с сътрудниците, с цел да няма драми. Синята каска, обаче, към този момент я подарих на премиера Борисов. Който не е схванал, че сходни крамоли са нездравословни, няма да разбере нищо и идната година. Може ли в едно семейство да има кавги и комшиите да го почитат? Вместо да убеждаваме ГЕРБ, се разправяме със себе си ", сподели Красимир Каракачанов.

Имам задоволително работа като министър на защитата. Единственият въпрос, по който се наложи компромис, са пенсиите. Ние смятахме, че минималната пенсия би трябвало да стане 300 лв., добави министърът на защитата. Той е безапелационен, че " няма драми в държавното управление и въпреки това - сред нас и ГЕРБ. В края на краищата хората ще оценят дали обединението прави работа.

Излишни приказки и разногласия са кой ще бъде евродепутат и кой - не. Това е въпрос, който занапред ще обсъждаме, посочи Каракачанов. Той оцени Ангел Джамбазки като най-активния български евродепутат.

" Той е подобаващ претендент, само че би трябвало да решим дружно ", сподели Каракачанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР