Напрежението във вторник в кухнята на MasterChef ще бъде голямо.

...
Напрежението във вторник в кухнята на MasterChef ще бъде голямо.
Коментари Харесай

Журито на MasterChef с подробности за големия финал

Напрежението във вторник в кухнята на " MasterChef " ще бъде огромно. Четиримата участници са с разнообразни характери и съм сигурен, че фенът ще се радва да види по какъв начин се борят до последно. Това сподели в предаването „ 120 минути ” началник Лео Бианки.

Лъчезара Павлова пристигна при нас с огромни фантазии, с по-малко познания, само че с помощта на надпреварата, на напрежението, на другарството и на работата в тима тя се научи на доста неща в кулинарията и копираше, което беше доста добре. Разви се и това демонстрира, че човек, когато има в действителност фантазии и желае да ги реализира, и откри вярното място, където да ги реализира, нещата се случват, добави началник Андре Токев.

Цветомира – вижда се, има любовта в кухнята, бори се на всеки един стадий. Мисля, че всички четирима се борят до последно за финала. Много огромен край ще стане, сподели Лео Бианки.

„ Четиримата са фенове готвачи. Идеята на предаването е ние да ги поемем с не малко стрес в кухнята, тъй като в професионалната кухня стресът е доста по-голям, и по този начин да ги превъзпитаме, и да ги вкараме в релсите на кулинарията ”, изясни началник Петър Михалчев.

Хората са разнообразни характери. Ние би трябвало по този начин да ги напипаме, по този начин да ги моделираме, че те да се напипат към нас и това, което ние им демонстрираме. Това е концепцията – те да се провиснал и да повярват в себе си и да излязат със самочувствие от това предаване, а не да излязат и да отидат в Карлуково, разяснява още началник Михалчев.

За Станислав – Файърмен, той сподели, че е доста борбена персона.

„ То се вижда от началото до края по какъв начин израства, той лети като ракета ”.

„ Различното тази година не е единствено премия, само че има най-хубавото кулинарно учебно заведение в света „ Льо Кордон бльо ” в Лондон, където спечелилият ще отиде, с цел да се научи на професионално готвене и тънкостите в кулинарията. Това е новото и неповторимо ”, добави Андре Токев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР