Напрежението вътре започна да става видимо. Видяхме министъра и Атанас

...
Напрежението вътре започна да става видимо. Видяхме министъра и Атанас
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Задава се тежка зима

" Напрежението вътре стартира да става очевидно. Видяхме министъра и Атанас Атанасов да си разменят остри реплики персонално, през вчерашния ден в комисията. Разбра се, че едната страната не е удовлетворена от другата. Едно събитие в центъра на София се трансформира в политическо. Едно събитие, което трябваше да бъде спортно се придвижи в политиката ", съобщи Ивайло Вълчев от Има Такъв Народ.

Той разяснява по Българска национална телевизия желаната оставка на министър Калин Стоянов и политическите турбуленции към Министерство на вътрешните работи.

На съвещанието най-страшното беше една имитация на Атанас Атанасов сподели, че май било време да се промени закона за митингите, което за мен беше светване на лампичката. Идва зима, в която нито знаем по какъв начин ще влезем, нито знаем по какъв начин ще излезем, сподели още Ивайло Вълчев.

Крупна сума пари отмъкнаха тинейджъри от рейс по линията Съединение - Пловдив. В автобуса е имало 4000 лв.. Случката се е разиграла на една от автогарите, до момента в който рейсът изчаквал, с цел да качи останалите пасажери.

В „ Здравей, България ” водачът Илия Марин описа, че с изключение на служебните пари, са откраднати и документи, които са били в чанта. Сигнализирал е полицията незабавно. След издирвателни дейности, причинителите са хванати – двама малолетни възпитаници. Те са остарели познайници на полицията. Установена е част от сумата, документите също следва да бъдат върнати на притежателя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР