Напрежението в Сливен е тръгнало от клипове в социалните мрежи,

...
Напрежението в Сливен е тръгнало от клипове в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Клипове в социалните мрежи са причината за напрежението в Сливен

Напрежението в Сливен е тръгнало от клипове в обществените мрежи, в които се лишават деца. Кратките видеа са били изпращани на родители на ромски деца, сподели през днешния ден просветният министър Красимир Вълчев.


Министерството към този момент е инструктирало учебните заведения по какъв начин да се работи в други сходни обстановки и по какъв начин да се успокоят родителите. Отсъствия на децата няма да се пишат. Миналата седмица сходни обстановки е имало и Карнобат, Сунгурларе, Ямбол, Силистра и кв. " Факултета " в София.

Красимир Вълчев, министър на образованието и науката: Тръгнало е от клипове, явно имаме роля на тролове, имаме роля на пастори в квартал " Надежда ", не мога да кажа дали са евангелистки или протестантски, това би трябвало да се посочи, не се отнася за всички пастори, това което ми споделиха, несъмнено някой се е изкушил и политически да употребява това, в основата са групите към против Стратегията за детето, несъществуващата Стратегия за детето, явно може против нещо несъществуващо цяла нервност да се получи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР