Напрежението в редиците на „Обединените патриоти остава. След като в

...
Напрежението в редиците на „Обединените патриоти остава. След като в
Коментари Харесай

Атака може да поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов

Напрежението в редиците на „ Обединените патриоти " остава. След като в сряда НФСБ сне доверието си от Волен Сидеров, през днешния ден неговите съпартийци обявиха, че може да изискат оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

„ Това е една прелестна демонстрация на неприятен усет от страна на сътрудниците. Има си място, където тези неща може да се разясняват и това е съдружният съвет. След като е издигнат въпросът за оставката на господин Сидеров, за какво да не се желае оставката и на господин Симеонов? ", запита риторично депутатът от „ Атака " Николай Александров.

Заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев отхвърли да разяснява думите на Александров с аргумента, че това не е изложено като публична позиция на представляваната от него партия.

Неразбирателството сред Патриотите стартира, откакто НФСБ смъкна доверието си от Волен Сидеров. Като причина за това от партията показаха посланията и „ лъжите ", отправени към Симеонов и Цветан Цветанов по партийната телевизия на „ Атака ". Депутатите на Симеонов оповестиха, че Сидеров работи против интереса на България и за разпад на обединението.

„ Този, който скапва обединението, се споделя Валери Симеонов. Това, което прави, не е от в този момент, тъй като аз имам пред себе си негови изказване още от времето, когато преговаряхме. Той от дълго време работи с човек от ГЕРБ, само че няма да споделям с кого ", съобщи водачът на „ Атака ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР