Напрежението в Къщата на VIP Brother расте с всеки изминал

...
Напрежението в Къщата на VIP Brother расте с всеки изминал
Коментари Харесай

Мъже срещу жени във VIP Brother

Напрежението в Къщата на VIP Brother пораства с всеки минал час. Причина за всички кавги са провокациите и острият език на Кулагин, който още с влизането си в Къщата сподели, че няма да търпи никой и нищо. След като още в първата вечер екстравагантният гримьор се скара с Нора и Константин, тази вечер феновете ще видят и безцеремонното му изявление: „ Женско царство, тъй като тук всички мъже са станали известни посредством дамите си” - с 1 патрон, 7 заека!

ВСИЧКИ СЪКВАРТИРАНТИ ВЪВ VIP BROTHER: ЖЕНСКО ЦАРСТВО СНИМКИ

След решенията на Президента и Вице-президента, ще се наложи Божана и Ваня да утешават Ричард, който беше лишен от багажа си до края на сезона. Дали мъжете няма да се окажат принцесите в „ Женското царство”?

Ванко 1 бързо се ориентира в Къщата и стартира да поучава Кулагин, даже двамата ще заговорят за прелом в Къщата. Какво приготвят мъжете и по какъв начин ще реагират дамите, ще забележим тази вечер във VIP Brother Live.

Довечера са и първите номинации в Къщата. Дали поради напрежението в Къщата Кулагин ще бъде първият номиниран или пък непопулярните решения на Президента Нора няма да доведат до нейната номинация? Какви ще са доводите на Съквартирантите ще забележим довечера по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата и на формалната Фейсбук страница на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР