Напрежението в Гълъбово е овладяно. Полицията в последната година и

...
Напрежението в Гълъбово е овладяно. Полицията в последната година и
Коментари Харесай

Напрежението в Гълъбово е овладяно

Напрежението в Гълъбово е овладяно.
Полицията в последната година и половина в доста от случаите превантивно овладява сходни събития.

Това разгласи вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов, който взе присъединяване в формалната тържествена гала по поднасянето на венци и цветя по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили.

Каракачанов: " Все едно вълкът да пази стадото. "

Медиаторите на тази общественост, локалните барони, получават минимални пари и средства от бюджета, само че не правят никаква работа , установи Каракачанов.

Той разясни, че малцинство в България няма и правата на всички жители са равни пред закона.

 Цигани с брадви и мотики нападнаха полицията в Гълъбово Обновена
Цигани с брадви и мотики нападнаха полицията в Гълъбово

Жандармерия е обкръжила града

Относно убийството на Виктория Маринова в Русе вицепремиерът напомни, че през 2016 година са били препоръчани промени в Наказателно-процесуален кодекс, с цел да няма опция причинител на сходно грубо действие да получи по-мека присъда.

Крайно време е да обърнем политиката и да изхождаме от Конституцията, която подсигурява равни права на всички, прикани той и уточни, че през годините полицията постоянно е овладявала сходни събития.

Трябва да се стартира още от учебно заведение и от нулата, с цел да се стигне до положително образование , прикани Каракачанов. Русенското ликвидиране и доста други сходни случаи са показателни за неналичието на каквото и да било образование.

 Радев прикани за радиомълчание до избора на нов изтребител
Радев прикани за радиомълчание до избора на нов изтребител

Държавният глава взе участие в церемонията за Празника на авиацията и Военновъздушни сили

Каракачанов разяснява и въпроса за избора на нови изтребители. Според него процедурата да се вземат чартърен самолети е " несериозна работа " .
Военният министър я оприличи като " rent a car ", тъй като единствено подготовката на водачите е две години, а настрана би трябвало да се мисли и за поддръжка и други разноски по самолетите.

Ние си имаме авиацията, която би трябвало да поддържаме, прикани той, добавяйки, че комисията работи и са изпратени писма до участниците за уточняване на избрани елементи.

" Българската сентенция гласи два пъти мери и един път режи, в сравнение с да бързаме и да допуснем неточности ", посочи Каракачанов.

Той бе сбит в отговора си за какво е бил провален съдружният съвет тази заран. Каракачанов даде да се разбере, че през днешния ден не е било незабавно да има съдружен съвет, тъй като и той, и ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов си имали работа.

 Каракачанов: Половината от цената на един аероплан отива за поддръжката му
Каракачанов: Половината от цената на един аероплан отива за поддръжката му

И аз желая да изляза с Наоми Кембъл, само че не мога да платя, изясни той желанието на цех " Авионамс " да ремонтира Су-25

На въпрос по кое време ще се разбере кой ще бъде новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Каракачанов означи, че има няколко оферти, които се разискват.

" Когато професионалното управление на Министерство на вътрешните работи посочи кандидатурите, тогава те ще бъдат публично обявени ", даде да се разбере вицепремиерът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР