Напрежението след финала на песенния конкурс „Евровизия” не стихва. Минути

...
Напрежението след финала на песенния конкурс „Евровизия” не стихва. Минути
Коментари Харесай

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с Евровизия

Напрежението след финала на песенния конкурс „ Евровизия” не стихва. Минути след края на конкуренцията започнаха грозните мнения по адрес на тазгодишната победителка — израелката Нета. Голяма част от меломаните считат, че шантавата млада дама надалеч не заслужава да е огромният победител в конкуренцията.



Заслужени рецензии отнесоха и българските представители — групата Equinox и парчето им "Bones ", които останаха на 14-о място в класирането със 166 точки.



Според мнозина България би трябвало да спре да взе участие в този фарс, а други са на мнение, че песента, с която сме се показали, е била цялостен неуспех. Критиците прибавят, че са погнусени и меко казано отвратени от това, което се е случило по време на финала.



Поп певицата Мариана Попова, която преди години представяше страната ни в състезанието, също се изрече отрицателно за конкуренцията и спечелилия.

„ Евро Визия! Конкурс за ария! Че то още от заглавието сбъркано! А в случай че знаете какъв брой парички се заплащат единствено, с цел да сме там! Смешно ми е! Дерзайте, ЕВРОПЕЙЦИ”, написа изпълнителката на профила си във Фейсбук.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР