Напрежението след един от най-епичните финали в историята на все

...
Напрежението след един от най-епичните финали в историята на все
Коментари Харесай

Крайното отшелническо поведение на Хамилтън доби нови размери

Напрежението след един от най-епичните финали в историята на към момента не е изчезнало. Следващата стъпка от " отшелничеството " на седемкратния първенец бе видяна в персоналния му профил в обществената мрежа Инстаграм.
Британецът е отпоследвал всеки един човек/акаунт там и към този момент не следва нито един. Хамилтън към момента претърпява мъчно загубата в края на предходната година от . Както е известно, водачът на Мерцедес водеше съвсем от самото начало, само че бе изпреварен на последната обиколка на решаващото съревнование.
Хората към този момент бяха наясно за гнева на Хамилтън след пуснатия диалог сред него и екипа му, в който недоволстваше по какъв начин нещо не е наред. " Това е нагласено, дребосъче " - бяха думите, които изкрещя на своя тим, които евентуално бяха не по-малко шокирани.
Изглеждаше несъмнено, че 36-годишният водач ще грабне рекордна 8-а купа, удържайки безпроблемно Верстапен до края, само че тогава пристигна злополуката на Никълъс Латифи. Майкъл Маси промени решението си и разреши на някои коли от колоната да изпреварят " сейфти " колата.
Това докара до обстановка на директен двубой сред Хамилтън и Верстапен, само че водачът на Ред Бул бе с нови гуми. Хамилтън не е разгласил нищо от този момент в обществените мрежи. Той не участва и на галата в Париж след края, а разпоредбите са ясни - първите 3-ма водачи би трябвало да са там. Не е ясно каква глоба ще има за Хамилтън за отсъствието му.
Наскоро .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР