Напрежението след дербито Ливърпул - Манчестър Сити (3:1) се пренесе

...
Напрежението след дербито Ливърпул - Манчестър Сити (3:1) се пренесе
Коментари Харесай

Спряха бой в националния на Англия заради Ливърпул - Ман Сити

Напрежението след дербито Ливърпул - Манчестър Сити (3:1) се придвижи и в националния тим на Англия. Двама от избраниците на селекционера Гарет Саутгейт едвам не са се сбили на вчерашната подготовка на отбора на “Сейнт Джеймсис Парк” и единствено намесата на останалите футболисти е предотвратила по-грозни подиуми, разкри “Daily Mail”.

Скандалът е зародил сред Джо Гомес и Рахийм Стърлинг, които се сдърпаха и по време на дуела на “Анфийлд”. Двамата очевидно не се били изяснили до дъно и са решили да възобновят разногласието си ден по-късно. Всичко е почнало като дребно заяждане сред бранителя на Ливърпул и крилото на Ман Сити, само че е било на път да се трансформира в сериозен физически конфликт. Бързата реакция на техните съотборници е потушила пристрастеностите.

Саутгейт ще беседва с Гомес и Стърлинг в опит да успокои ситуацията. Именно умеенето му да се схваща с футболистите и да държи отборния дух на високо равнище са измежду главните аргументи за триумфа на някогашния защитник отпред на “трите лъва”. Саутгейт към този момент чете конско на Джеймс Мадисън, който беше видян в казино по време на мача против Чехия в Прага, изгубен от англичаните с 1:2. Тогава халфът на Лестър отпадна от състава поради здравословни проблеми, само че вместо да се лекува у дома и да гледа мача, избра да се забавлява на открито и отнесе доста рецензии.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР