Напрежението расте – в петък Асен Василев от „Продължаваме промяната“

...
Напрежението расте – в петък Асен Василев от „Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Напрежението расте: Ще събере ли Асен Василев подкрепа за кабинет до петък?


Напрежението пораства – в петък Асен Василев от „ Продължаваме промяната “ би трябвало да си обезпечи нужната поддръжка за нов кабинет и да върне мандата изпълнен на президента Румен Радев.

Опозицията подозира, че Политическа партия ще обезпечат нужните 121 гласа за поддръжка на държавно управление на Асен Василев.

„ Знае се за още една депутатка от „ Възраждане “, която се кани да напусне партията. Една шахматистка “, сподели Делян Добрев в „ Тази заран. На това изложение дава отговор депутатът Цвета Галунова. В Народното събрание тя не отхвърли да е водила диалози с Политическа партия.

„ Това, че са се водели аргументирано диалози, не са ми предложили постове. Не съм напуснала „ Възраждане “, сподели тя.

Политическа партия към момента звънят на депутати от Има Такъв Народ, техни родственици и другари, с цел да ги убеждават да поддържат, сподели Тошко Йорданов.

Парламентарна математика от понеделник - още 6 гласа са нужни на Политическа партия за втори кабинет с министър председател Асен Василев, в случай че и самостоятелните отцепници от Има Такъв Народ гласоподават „ за “. Завършването на управническата стратегия не е основало напрежение измежду сътрудниците, обясниха от Българска социалистическа партия и Демократична България.

На дневен ред в този момент е структурата и състава на кабинета Василев. И Българска социалистическа партия и Демократична България дават високи оценки на досегашните си министри и не виждат учредения за промяната им в идващ кабинет.

Разговори за четирите министерства на Има Такъв Народ към момента не се водят.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР