Напрежението около предстоящата смяна на директора на полицията във Враца

...
Напрежението около предстоящата смяна на директора на полицията във Враца
Коментари Харесай

Атакуваха кандидат за шеф на полицията във Враца с гнусни секс компромати

 Напрежението към идната промяна на шефа на полицията във Враца Янко Янколов разпали невиждана по тези ширини война за превъзходство сред обособените лобита. В ход към този момент са пуснати всички похвати от школата на Лаврентий Берия за да бъдат отстранени обсъжданите претенденти за шефове на полицията.

Вероятно това е една от аргументите предходната седмица в министерството да бъде изпратен неизвестен сигнал против началника на отдел " Охранителна полиция “ Атанас Петков. В писмото, адресирано до Инспектората и до министъра на Министерство на вътрешните работи, се твърди, че от години той реализира непрестанен секс тормоз над свои подчинени. Посочени са с цялостните им имена 6 служителки на Министерство на вътрешните работи, които са били притискани да задоволяват нагона на Петков. Напоително в сигнала е разказан другият му метод към дамите за приемането на непосредственост с тях. В редакцията се пази копие от документа, само че на този стадий ще спестим имената на унизените дами, пише  BulNews.

Има посочени и съответни дати, на които е имало интензивност от страна на Петков при приемането на облаги или такива, на които дамите са излизали в отпуск или са напускали системата. Твърди се, че е бил изключително настойчив към млада красива полицайка, която предпочела да се реалокира на работа в столицата пред опцията да спи с него.

Изрично е посочено, че сластният служител на реда е изключително непосредствен на шефа Янко Янколов, като очевиден намек за неналичието на надзор от страна на управлението. Повече от несъмнено е, че анонимката е писана от чиновник на Министерство на вътрешните работи, който добре познава връзките в дирекцията и в КАТ.

Според вътрешните правила министър Младен Маринов се чака да разпореди на шефа на полицията във Враца да сформира комисия, която да ревизира дали посочените в писмото изказвания са правилни и да изготви отчет. Повече от несъмнено е, че нито една от цитираните служителки няма да признае, че е била обект на полови закачки от страна на Атанас Петков и по този метод резултатът от инспекцията е предупреден.

По-скоро задачата на анонимния сигнал е да се разшуми в неподходяща светлина към личността на Петков, чието име е едно от спряганите за евентуален правоприемник на прибиращия се в София Янколов. Не е незначителен и фактът, че той е фамилен и по този метод се чака да се появят и проблеми със брачната половинка му.

По-хард настроени чиновници обаче разясняват, че Атанас Петков е образувал много инспекции против свои сътрудници и в този момент се употребява този метод да му бъде отмъстено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР