Напрежението между феновете на Локомотив (Пловдив) и собственика Христо Крушарски

...
Напрежението между феновете на Локомотив (Пловдив) и собственика Христо Крушарски
Коментари Харесай

На “Лаута” очакват срещу Верея да е по-трудно, отколкото срещу Лудогорец

Напрежението сред почитателите на Локомотив (Пловдив) и притежателя Христо Крушарски се повишава от ден на ден, само че старши треньорът Бруно Акрапович се надява това да не се отрази на футболистите и те да запишат втора поредна победа. В предишния кръг “смърфовете” изненадаха всички с успеха си като посетител над първенеца Лудогорец, а през днешния ден имат късмет да се придвижат в средата на класирането с 3 точки против новобранеца Верея (Стара Загора).

Акрапович няма проблеми към окомплектоването на състава. Филип Михалевич ще води офанзивата, а зад него ще работят Бирсент Карагерен, Вилим Посинкович и Абделхаким Буна. Игор Банович и Парвизджон Умарбаев ще са двойката вътрешни халфове на “черно-белите”.

Верея се снабди с две нови попълнения преди визитата в Пловдив - Милан Вушурович и Денис Василиевич. Треньорът Иван Колев призна, че Локо е любимец, само че добави, че неговият тим е кадърен да изиграе добър мач и да отмъкне нещо от “Лаута”.

Досега двата отбора са се срещали два пъти на стадиона на Локомотив, като един път “железничарите” завоюваха и един път срещата приключи наедно.

ППЛ - 4 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА)

Вероятни сформира:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): Луков; Петрович, Езе, Везалов, Томашевич; Умарбаев, Банович; Карагерен, Посинкович, Буна; Михалевич
Старши треньор: Б. Акрапович
ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Г. Георгиев; З. Илиев, Йоргенсен, И. Иванов, Корупис; Максимов, Ндомбоу; М. Танев, А. Огнянов, Тевия; Диара
Старши треньор: И. Колев

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: “Локомотив”
НАЧАЛО: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 4 кръг, петък 10 август  Локомотив (Пловдив) 20:30  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР