"Напрежението изцяло е върху Джошуа. Аз не изпитвам напрежение, защото

...
"Напрежението изцяло е върху Джошуа. Аз не изпитвам напрежение, защото
Коментари Харесай

Анди Руис: Напрежението е върху Джошуа

"Напрежението напълно е върху Джошуа. Аз не изпитвам напрежение, тъй като аз последвах фантазиите си и ги направих действителност ", разгласи международният първенец в тежка категория Анди Руис-младши преди реванша с Антъни Джошуа в края на седмицата.

В началото на юни мексиканският боксьор шокира всички, като нанесе първа загуба в кариерата на Джошуа и детронира британеца като първенец при най-тежките. Двамата се изправят един против различен в реванш на 7 декември в Саудитска Арабия, като Руис е убеден, че може да победи за повторно британеца. Срещата ще се излъчва по DIEMA SPORT 2.

"Рабира се, че успеха в първия мач ми дава убеденост, само че не желая да го недооценявам. Той ще измисли нещо ново за реванша и ще ми бъде мъчно. Моята задача е да не му разрешавам да ми повлияе. Най-важното е да го слагам напрегнат, да употребявам скоростта си и своите комбинации от удари, с цел да не му разрешавам да става убеден ", разяснява Руис няколко дни преди срещата.

"Аз към момента съм това пълничко дете с огромни фантазии. Не съм се трансформирал, само че когато се кача на кръга, аз съм международният първенец. В кръга съм господин Хълк, индивидът с огромните фантазии, които желае да сбъдне ", добави мексиканецът, който има единствено една загуба от Джоузеф Паркър в 34 мача на професионалния кръг. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР