Напрежението дойде още с отварянето на задната врата на училището.

...
Напрежението дойде още с отварянето на задната врата на училището.
Коментари Харесай

Загубилият в Галиче вижда манипулиран вот и ще иска касиране на изборите

Напрежението пристигна още с отварянето на задната врата на учебното заведение. Не разбрахме кой го направи. Освен това, в ромската махала процентното съответствие не излезе – получих по-малко гласове, в сравнение с първи тур. Обяснявам си го с купени гласове. Това съобщи изгубилият вота във врачанското село Галиче Веселин Тушинов. Той е главен очевидец по делото против досегашния кмет Ценко Чоков.
На изборите в този момент Тушинов беше подсилен от Българска социалистическа партия, само че загуби с 20-тина гласа от подкрепения от ГЕРБ Страхил Стоянов. Загубилият е безапелационен – не може да бием във всички секции, а в ромската да имаме по-малко гласове. Това е аргументът му и аргументът на Българска социалистическа партия да желаят анулиране на изборите. Пред Нова телевизия от Българска социалистическа партия показаха проблемите с преносимата секционна изборна секция - тя получи акт, тъй като е пусната бюлетина единствено с един щемпел и е юридически опит да бъде извадена.
Стоянов, разумно, не видя проблеми във вота, не видя никакви нарушавания и учредения за анулиране. И той, и Тушинов заявиха, че няма да има вражди. Тушинов пък не пожела да приказва с каква скица са извоювани изборите, откакто загатна за скица.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР