Напрежение в залата на Народното събрание заради отсъствието на премиера

...
Напрежение в залата на Народното събрание заради отсъствието на премиера
Коментари Харесай

Напрежение в НС заради отсъствието на Кирил Петков от блицконтрол  


Напрежение в залата на Народното събрание поради отсъствието на премиера Кирил Петков от планувания за деня блицконтрол. Отсъстваха и трима вицепремиери, като в залата бяха единствено Корнелия Нинова и Гроздан Караджов. Това ядоса опозицията.

„ Премиерът може би счита, че през днешния ден има професионален празник и по тази причина няма да пристигна, защото през днешния ден е Денят на шегата “, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

От парламентарната група на ГЕРБ също възразиха против провеждането на блицконтрола единствено с двама вицепремиери, защото техните въпроси били към Кирил Петков и Асен Василев. „ Благодарим на Нинова и Караджов но ние сме се подготвили за други хора. Те не са разбрали през днешния ден, че има надзор “, сподели Тома Биков от ГЕРБ. „ Имам възприятието, че някои хора стартират да се крият “, добави той.

А „ Възраждане “ припомниха, че им е било дадено през днешния ден да получат отговор по какъв начин България ще избави 17-те наши моряци в Мариупол.

Скандалът продължи откакто ГЕРБ демонстрираха от трибуната фотография на Кирил Петков в центъра на София. „ Имаме отмора и му кажете, че има блицконтрол. По всичко проличава, че е в центъра на София “, сподели Десислава Атанасова.

Опозицията дефинира блицконтрола като „ сакат “ от ръководещите.

Управляващите отвърнаха, че отсъствието е по изключение. „ Не мога да схвана тази покруса като Бойко Борисов четири години никой не можеше да го вкара в тази зала “, сподели Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

Очаква се министър председателят да дава отговор на блиц въпросите на депутатите другата седмица.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР