Напрежение в управляващата коалиция, този път в сектор "Гори". Нападките

...
Напрежение в управляващата коалиция, този път в сектор "Гори". Нападките
Коментари Харесай

Напрежение в коалицията: Депутат на Петков с тежки обвинения към министър на БСП

Напрежение в ръководещата коалиция, този път в бранш "Гори ". Нападките пристигнаха от депутата от "Продължаваме смяната " Александър Дунчев, който през вчерашния ден в медийното пространство непосредствено упрекна министъра на земеделието и храните Иван Иванов в неналичието на бистрота при назначенията в бранша.
"Кадровите рокади и кадровите назначения, когато са с политическа багра или с политическа цел, са главният проблем на горите. Имаме шеф, който е подкупен или поръчков - той урежда търговете по този начин, че честните компании да не могат де печелят. Той урежда по този начин, че да няма надзор там, където би трябвало да се скрият противозаконни сечи ", сигнализира Дунчев.
Атаката е ориентирана към министъра на земеделието храните и горите, който е от квотата на Българска социалистическа партия.
"Изключително притеснително е който и да е министър, в тази ситуация на земеделието, да крие имената на всички кадрови промени. Крие ги пред всички депутати, а да криеш тази информация значи, че криеш някаква скица ", счита депутатът от "Продължаваме смяната ".
От столетницата дадоха отговор на рецензиите сбито.
"Корупция в земеделието няма, постоянна е обединението ", съобщи ръководителят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски.
Останалите членове на обединението също не видяха проблем.
"Коалицията е постоянна, само че комплицирана. В този смисъл такива обстановки има и ще има. Не бива от всяка обстановка със спор и разнообразни гледни точки да вършим заключения, че обединението ще падне ", съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов.
"Да, постоянна е обединението ", увери ръководителят на ПГ на "Има подобен народ " Тошко Йорданов.
А от опозицията в лицето на ГЕРБ разясниха в коридорите на Народното събрание, че трусовете в обединението стават все по-сериозни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР