Напрежение в парламента при обсъждане на второ четене промени в

...
Напрежение в парламента при обсъждане на второ четене промени в
Коментари Харесай

Напрежение в парламента при обсъждане на промени в закона, свързан с нефт и нефтопродукти

Напрежение в Народното събрание при разискване на второ четене промени в закона, регулиращ действия, свързани с петрол и нефтопродукти.

Поправката, препоръчана от " Демократична България " планува опцията страната да назначава " необикновен шеф " в частни компании, които са част от сериозната инфраструктура, обвързвана с националната сигурност.

От " Възраждане " дефинираха законопроекта като опит да се национализира рафинерията в Бургас.

От ГЕРБ, " Демократична България " и " Продължаваме Промяната " обясниха, че по този метод се дава опция, в случай че частна компания откаже да работи, то държавното управление, в лицето на министър на стопанската система, да има опция да се намеси и да подсигурява енергийните доставки.

" Гласуваме законопроект, в който ще създадем по този начин, че частна компания като " Лукойл " да не може да продава в чужбина, респективно да бъде докарана до неспособност за облаги и да банкрутира. Тогава няма да сме отговорни ние, наложени от евроатлантическите ни сътрудници в кавички, а ще бъде отговорна съветската федерация. Тогава ще пристигна значимият законопроект на Демократична България за национализация ", съобщи Цончо Ганев от " Възраждане ".

" Ако някой ваш учител в Стопанска академия в Свищов ви гледа изявлението съм сигурен, че си скубе косите сега тъй като господин Ганев на никое място в нашето предложение, на никое място, не става дума за национализация, Става дума за друга и би трябвало да ви кажа в Германия да вземем за пример подобен закон е доста, доста по-рязък във връзка с съветските активи, съветските рафинерии, съветските газохранилища ", добави Иво Мирчев от " Демократична България ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР