Напрежение в казанлъшкото село Горно Черковище. Няколко души са пострадали

...
Напрежение в казанлъшкото село Горно Черковище. Няколко души са пострадали
Коментари Харесай

Казанлъшко село настръхна след поредно циганско безчинство

Напрежение в казанлъшкото село Горно Черковище. Няколко души са потърпевши след меле през почивните дни.

Млад мъж решил да си направи селфи с кон, който бил покрай пътя. Това подразнило неколцина роми, които влезнали в спречкване с младежа. В обстановката се намесили и негови другари. Стигнало се до кавга, вследствие на която трима души се озовават в болничното заведение в Казанлък, написа presstv.bg.

Това е следващия случай на побой в обитаемото място. През лятото възрастен мъж бе пребит в магазин. Извършителите бяха задържани.

Всичко това е причина през днешния ден младежи да се събират в центъра на обитаемото място и да упорстват сходни произшествия към този момент да не се случват, като упорстват за засилено полицейско наличие в селото.

Настояват да спре наклонността за заселване с хора, които не са от обитаемото място, нещо което се случвало изключително преди избори.

Кметът на Горно Черковище излезе да приказва с протестиращите и удостовери, че има потребност от повече полицейски патрули в Горно Черковище.

Други измежду протестиращите, обявиха, че от кметството не би трябвало да политизират очевидния проблем, а да търсят метод за разрешаването му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР