Напрежение в БСП, след като беше свалено политическото доверие от

...
Напрежение в БСП, след като беше свалено политическото доверие от
Коментари Харесай

Напрежение в БСП след сваленото доверие от Борислав Гуцанов

Напрежение в Българска социалистическа партия, откакто беше свалено политическото доверие от варненския водач на партийната организация Борислав Гуцанов.

Днес зам-председателят на партията Кирил Добрев имаше изключителна среща със социалистите във Варна.
Българска социалистическа партия смъкна политическото си доверие от Борислав Гуцанов Мотивите за това решение са положението на градската конструкция на Българска социалистическа партия във Варна, представянето на последните локални избори и несъгласия в организацията
Според Корнелия Нинова, решението за промяната на Гуцанов е на Изпълнителното бюро на партията.

Но съгласно него е нарушен устава на партията, тъй като промяната на локалните водачи се прави на Градската конференция, която е планувана за септември.
180 градуса: Борислав Гуцанов за „ Медузите ” и парите, които плащаме в Страсбург Борислав Гуцанов е показно задържан по време на полицейската акция „ Медузите ”. Днес страната е наказана да му заплати 140 хиляди лева
„ Не можеш да искаш да управляваш една страна законно, когато ти нe спазваш личния си закон. Мисля, че има и още едно значение – в случай че това стане казус и се случи тази смяна, оттук насетне всеки един ръководител може да бъде сменян, в случай че не е задоволително предан, дисциплиниран и комфортен на ръководството”, сподели още Гуцанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР