Напрежение в Барселона преди решителните мачове в Ла Лига! Лионел

...
Напрежение в Барселона преди решителните мачове в Ла Лига! Лионел
Коментари Харесай

Меси и Гризман се спречкали на тренировка, Сетиен ги разтървал

Напрежение в " Барселона " преди решителните мачове в Ла Лига! Лионел Меси и Антоан Гризман са се спречкали на подготовка, а спорът бил толкоз развълнуван, че се наложило треньорът Кике Сетиен да влиза в ролята на умиротворител, разтървавайки ги.

Медиите в Испания от месеци пишат, че Меси и Гризман не се схващат, а Лео желае клубът да си върне Неймар от " Пари Сен Жермен ".

Гризман дойде в " Барселона " предишното лято, а за привличането му " блаугранас " заплатиха на " Атлетико " Мадрид към 120 млн. евро. Световният първенец обаче се показва под упованията, което частично се дължи на неразбирателството му с Меси и Луис Суарес.



Интерес към Гризман не липсва, само че цената на 29-годишния нападател може да отблъсне клубовете поради усложнената финансова обстановка след пандемията.

Докато французинът евентуално се насочва към изхода на " Камп Ноу ", Меси е покрай удължение на контракта си. Заплатата на аржентинския талант, която сега е малко над 1,3 млн. евро на седмица, няма да бъде увеличавана, написа " Мундо Депортиво ".

Бащата на Меси - Хорхе, към този момент е водил договаряния с клубния президент Хосеп Мария Бартомеу. Медиите в Испания настояват, че новият договор на 32-годишния Меси ще бъде за два сезона, с алтернатива за продължение с още един.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР