Напрежение снощи и тази сутрин в малко градче в Австрия

...
Напрежение снощи и тази сутрин в малко градче в Австрия
Коментари Харесай

Мистериозен случай в Австрия с възрастна жена с благороднически произход

Напрежение нощес и тази заран в малко градче в Австрия на границата с Унгария. Полицията търсеше отвлечена 88-годишна жена, майка на богат управител от благороднически генезис. Следобед настъпи непредвиден поврат - старата дама се появи невредима в другия завършек на Австрия - при щерка си в Тирол.

Вече е ясно, Магдолна Терезия Отрубаи е добре и всичко с нея е наред. По-невероятното е, че хипотетичните похитители сами са се обадили в полицията, която нощес провежда огромна интервенция по издирването ѝ. Според информацията дадена на управляващите, старата жена сама и непринудено е тръгнала с трима мъже в колата им.

Снощи се разбра, че тя се е разхождала дружно с придружителка в дребното градче Айзенхютенщат. Две черни лимузини стопират, изтласкват другата жена настрани, до момента в който дамата с благороднически генезис се качва в едната от колите.
Хелмут Марбан - Полицейска работа, Бургенланд: Всички забъркани в този случай към този момент са дали показания. Според тях и след диалог с 88-годишната жена стигаме до заключението, че тя в действителност е тръгнала непринудено. Разследването обаче продължава.
Според клюки повода за изгубването на дамата нощес евентуално е вътрешносемеен спор. Магдолна Отрубай неотдавна се е преместила от Тирол в разположената в другия завършек на Австрия провинция Бургенланд. Фамилията Естерхази, от която произлиза изчезналата и появила се женаq е извънредно авторитетна. Корените ѝ могат да се проследят чак от 13 век. Предприятията на фамилията през 2017 вършат оборот от 53 млн евро. Затова първичната версия беше за похищение
 Дворецът на Естерхази, Айзенхютенщат, Австрия Дворецът на Естерхази, Айзенхютенщат, Австрия © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР