Напрежение между ГЕРБ Хасково и кмета на града. От партията

...
Напрежение между ГЕРБ Хасково и кмета на града. От партията
Коментари Харесай

От ГЕРБ не подкрепят действията на кмета на Хасково

Напрежение сред ГЕРБ Хасково и кмета на града. От партията оповестиха, че ръководството на кмета Добри Беливанов, повдигнат от ГЕРБ, е неуспех. В декларация, публикувана до медиите, преди дни от партията оповестиха, че решение за искане на оставката на градоначалника към момента не е взето. Според отговора на кмета, изпратен по имейл тази заран, общината се оправя чудесно. Днес обаче оставки подадоха двама от тримата заместник-кметове на града. Като претекстове те показаха липса на връзка, интриги и злословия в локалната администрация.

Хасково

Местната конструкция на ГЕРБ популяризира в събота декларация, в която се твърди, че ръководството на кмета Добри Беливанов е несполучливо.

В документа са посочени проблемите, с които кметът не се е справил, сред тях са бездомните кучета, бездействието по време на рецесията с уран във водата на града, която продължава и до през днешния ден.

Също по този начин той не се е справил със зимното снегопочистване, както и че против общината се водят следствия за съмнителни покупко-продажби.
Делян Добрев, регионален координатор на ГЕРБ-Хасково: Изключително сме разочаровани от декларацията, тъй като тя преписва всички заслуги на кмета Беливанов, а всички проблеми на заместник-кметовете, а в действителност е тъкмо противоположното.
В момента Беливанов е в отпуска и е в чужбина. В имейла, изпратен до медиите той дава отговор на всички обвинявания от ГЕРБ.
Добри Беливанов, кмет на Община Хасково: В отговора се вижда, че са правени неща. Има още за правене, само че това което споделям - то е осъществено.
Българска национална телевизия: На какво съгласно вас се дължи?
Добри Беливанов, кмет на Община Хасково: Ооо, няма да разясня! Просто тези … сега ние не знаем и кои хора са пуснали тази декларация. Делян Добрев, регионален координатор на ГЕРБ-Хасково: Каквото е имало да кажем, сме го споделили в тази декларация и то не анонимно, както се твърди в отговора на кмета Беливанов, а с лицата си.
Днес заместник-кметовете Евгени Консулов и Милена Трендафилов подадоха оставките си.

И двамата са безапелационни, че задачата им не е да се попречи на работата на общината, а да се даде сигнал за проблемите в локалната администрация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР