Напрегнатата обстановка в близост до територията на България и бързоразвиващите

...
Напрегнатата обстановка в близост до територията на България и бързоразвиващите
Коментари Харесай

Асен Василев събеседник на Мария Цънцарова в „Защо, господин министър?“ тази неделя по bTV


Напрегнатата конюнктура наоколо до територията на България и бързоразвиващите се международни събития поражда т вълна от доста и мъчителни въпроси за цената на живота у нас след началото на събитията в Украйна. В тази комплицирана обстановка държавното управление би трябвало да откри решение на значими и чувствителни тематики за обществото.

Да даде отговор на всички тях посетител в тази неделя в „ Защо, господин министър? “ ще бъде вицепремиерът Асен Василев. Как страната може да контролира цените на главните хранителни артикули и да подсигурява, че няма да останем без горива и доставки на газ, каква е цената за България на глобите против Русия, какъв брой ще коства на страната грижата за бежанците, от къде ще дойдат парите и какво ще включва проектът за възобновяване.

Тези и други въпроси Мария Цънцарова ще зададе на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, тази неделя във второто издание на „ Защо, господин министър? “ незабавно след централната емисия вести на bTV.

Мария Цънцарова ще продължи да задава най-важните въпроси на представители на кабинета в новата поредност „ Защо, господин министър? “ и да дава отговори на най-ключовите и горещо тематики, които се отнасят до живота на всеки един българин.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР