Напредъка на дейностите по Интегриран проект за водите на град

...
Напредъка на дейностите по Интегриран проект за водите на град
Коментари Харесай

Ремонтът на Брезовско шосе навлиза в най-трудния участък

Напредъка на дейностите по " Интегриран план за водите на град Пловдив “ в две от позициите ревизира през днешния ден заместник-кметът по строителство. Той инспектира първо най-тежката част от плана – подмяната на тръбопровод и канализация на улица " Брезовско шосе “, където изпълнителите започнаха работа от кръстовището с улица " Полет “ към бул. " Дунав “. Райчев бе придружаван от ръководителя на плана инж. Румен Лемперов и представители на фирмата-изпълнител.

" Навлизаме се в най-трудния сектор, където машините би трябвало да създадат ров над 8 метра. Много скоро даже изкопът ще стигне 10 метра дълбочина, с цел да се положат тръбите, които са с диаметър 250 сантиметра. Изпълнителите ми оповестиха, че срещат спомагателни компликации поради информационни отклонения и отклонения на водопровода и канализацията, които не са отразени в кадастралните карти.

След като преминем този сектор, работата доста ще се форсира, защото изкопът няма да бъде толкоз бездънен. Имам уверението на фирмата-изпълнител, че графикът ще бъде спазен “, разяснява след инспекцията.

Веднага по-късно той ревизира и напредъка в осъществяването на дейностите в част от квартал " Кършияка “. В карето сред бул. " България “, улица " Васил Левски “, бул. " Марица север “ и бул. " Цар Борис III Обединител “ също се подменят тръбопровод и канализация и се поставя нов асфалт. Райчев уведоми изпълнителите на ремонтните действия, че наложително би трябвало да завършат работа до 10 май.

" Кметът персонално се интересува по какъв начин вървят дейностите в този сектор, защото наближават абитуриентските празници и в близост са два от най-представителните хотели на града, където по традиция завършващите междинното си обучение честват своите балове. Затова ремонта тук би трябвало да завърши не по-късно от 10 май “, съобщи заместник-кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР