Направилият много силен мач вратар на Славия – Георги Георгиев,

...
Направилият много силен мач вратар на Славия – Георги Георгиев,
Коментари Харесай

Джентълменско: Стражът на Славия поздрави този на ЦСКА

Направилият доста мощен мач вратар на Славия – Георги Георгиев, призна, че има оскърбление при „ белите” от провалянето с 0:1, само че изрази насладата си от повиквателната за националния отбор на България. Георгиев даже поздрави сътрудника си в ЦСКА – Густаво Бусато, за зрелищното избавяне, което направи в последната минута, което в случай че не беше то Славия щеше да изравни резултата.

„ Това е първо проваляне за нас от шест или седем мача. Опитахме да убием натиска, който ЦСКА осъществя първоначално и се получи. В следствие имахме една или две обстановки да развием по-добре офанзивите си, само че не стана. На почивката напътствията бяха да излезем по-агресивни и да владеем топката. Започнахме, само че един фаул, който не успяхме да го обезвреждаме и получихме гол.

„ Ситуацията при гола им беше, че ударът му беше от близко. Опитах с две ръце да продължа топката встрани, само че не се получи и стана гол. В интерес на истината имаше моменти, в които можехме да вкараме. На „ Армията” се играе мъчно – ЦСКА си е ЦСКА. В последната минута вратарят им извади топката, а аз бях вдигнал ръце. Поздравявам го за намесата”.

„ Казах преди няколко дни, че съм признателен за повиквателната за България. Силно се надявам да не е последна, тъй като желая да продължим със Славия и националния тим да имат положителни резултати. Ще ми се да утвърдя. Много съм амбициран”, приключи Георги Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР